Chcete být Hypomanem?

Hledáte změnu? Zkuste to s námi.

Přáli byste si rozšířit řady Hypomanova týmu? Obecně hledáme primárně kolegy se zkušenostmi v úvěrovém financování nemovitostí. Ne, opravdu nenabízíme nejvyšší provize v oboru, největší kancelář na Václavském náměstí nebo týmové akce s naleštěnými auty a vznosnými řečníky. Rozhodli jsme se jít svou vlastní cestou. A světe div se, máme s ní úspěch – naše výsledky jsou v porovnání s kolegy v oboru výrazně nadprůměrné.

Jsme malá společnost se 100% zaměřením na klienty v oblasti úvěrového financování a jejich potřeby. Tím, že vyplníme formuláře a necháme v bance schválit úvěr, naše práce s klientem nekončí. Domníváme se, že klient by měl být informován o všech daních a poplatcích, které jej v souvislosti s vlastnictvím nemovitosti čekají. Máme za to, že je správné pomoci klientům s podáním na katastr, vyřízením vinkulace pojistky nebo poskytnout kontakty na prověřenou advokátní kancelář, pokud si to situace žádá. Nepracujeme od osmi do čtyř v pohodlí jedné kanceláře, ale v hodinách a na místech, jež vyhovují našim klientům.

Pro administrativní účely disponujeme týmem prověřených asistentek, které zajišťují vyzvedávání a doručování potřebných dokumentů z banky či do banky – klient si tak kvůli úvěru nemusí brát týdenní dovolenou v práci, ale vše vyřídí s asistentkou během polední pauzy nebo cestou do práce.

Úspěch není zadarmo, ale my jsme si tuto cestu vybrali dobrovolně a neustále rostoucí přízeň klientů nám dává za pravdu. Rádi děláte věci jinak? Chcete mít ze své práce dobrý pocit? Kontaktujte nás, rádi se domluvíme na případné spolupráci.

Neváhejte nás kontaktovat