Developer a realitní kancelář

Nabízíme rozmanitou škálu možností spolupráce.

Jste developer a plánujete rozjezd nového projektu výstavby či rekonstrukce a nemáte pro tento účel dosud zajištěno financování? Jste realitní kancelář a hledáte pro své klienty kvalitního obchodního partnera, který dokáže rychle, levně a efektivně vyřídit financování nemovitosti?

V tom případě jste u nás na správné adrese. Jelikož se na financování nemovitostí specializujeme v 90 % svého pracovního času, troufáme si tvrdit, že jsme odborníky ve svém oboru, na něž se můžete spolehnout. Stejně tak jako stovky klientů před vámi, kteří se k nám z 95 % při další příležitosti vracejí.  

Jaké jsou naše zásady?

Pracujeme jako makléři - udržujeme tedy vztahy s mnoha bankami a dalšími finančními institucemi na českém trhu, známe jejich metodiky, kompetentní osoby i běžné postupy. Co nevíme, obratem zjistíme. Odmítnutí nebo nedobrá nabídka v jedné bance neznamená konec projektu, vždy prověřujeme všechny smysluplné varianty.

Jsme konstruktivní – nehledáme důvody, proč něco nelze, ale máme ve zvyku nacházet cesty vedoucí k vytouženému cíli.

S informacemi se snažíme pracovat objektivně – nemalovat věci ani příliš růžově, ani příliš černě.

Udržujeme se „ve formě“ – průběžné studium a publikační činnost v odborných médiích nám dává jistotu, že po čase nezůstaneme stát opodál.

Komunikaci s klientem a bankou považujeme za zlatý grál úvěrového financování. Na zmeškané hovory tedy vždy voláme zpět, nevyřízené e-maily se snažíme zodpovědět co nejdříve.

Zkrátka tak, abyste s námi byli spokojeni a s dalším případem se obrátili opět na nás.

Neváhejte nás kontaktovat